面向专家学者的信息

 

德国需要顶尖的科学家。德国是一个高科技国家,科学与研究是最重要的资源。在这里有近53万人工作于研发领域。超过30万科学家在大学中以教授、讲师、助教、科研人员或者老师等身份就职,其中20万以此为主要职业。国际科学家能够在科学、教学和研究方面找到优越的工作条件。

除了大学之外的研究机构提供优质的研究机会。每年可供大学之外研究机构使用的研发经费达到一百亿欧元,其中三分之二的预算用于自然科学和工程科学领域。不管是与高校还是与企业合作,不管是应用研究还是基础研究:在实验室和研究场所中都在进行着国际顶尖级别的研究。作为大学之外的研究机构,亥姆霍兹联合会、马克斯—普朗克科学促进会、弗劳恩霍夫协会以及莱布尼茨科学联合会属于全球范围内最顶尖的研究机构。在这里的研究以国际化为导向,而且研究团队中的成员来自全世界各个地方。

您可以在这里找到更多信息(英语): www.research-in-germany.de/senior-researchers

德国高校推广

Engineer Your Future for Success!

Fully English-Taught B.Sc. in Mechanical Engineering (International) in Germany’s Engineering Hub Karlsruhe.

更多

Truly international – Study at ESB Business School!

Do you want to study in the heart of Germany, Europe’s strongest and most dynamic economy? Come to ESB Business School at Reutlingen University!

更多

English-taught Master Programmes in Green and Information Technologies

Study innovative, future- and practice-oriented engineering Master’s programmes in central Germany!

更多

Chemical Sciences – Master of Science

Are you interested in deepening your knowledge in catalysis, smart materials design, biochemistry, and simulation in chemistry? Then apply for this two-year, English-taught MSc program!

更多
1/4

显示联系和其他信息