在远东地区的一年交换生活

© Jennifer Chen

你想在国外学习一段时间或在中国攻读硕士学位,但不确定在广袤的中国大地上哪所大学或哪个省份适合你?DAAD北京代表处与在中国各地学习的留学生对话,了解他们在中国的学习经历。目前,所有DAAD奖学金获得者都在中国大学以线上形式学习。

在中国的线上学习

他的中国之行充满了不可预知的反转和无数焦虑的时刻。"但这是非常值得的,因为我在个人和专业方面都得到了发展”Daniel Sauer如是说。

更多

千里挑一

在新冠疫情如此严重的时候,我来到了中国。这对于许多人来说是一件不可能的事情:虽然我必须做出妥协和让步才能做到这一点,但我真的很幸运。

更多

“我到底是不是在这个课程里?”

Lorenzo Pastura 曾在四川大学在线学习中文。在采访中,他谈到了自己就读的中国高校的特别之处、网上学习的困难和他的未来计划。

更多

中国的在线留学:北京外国语大学奖学金生现状印象

自3月28日起,外国学生不得进入中国。 该政策至今没有任何变化。 这对目前的德国DAAD奖学金获得者造成了影响; 因为他们要么推迟了国外行程,要么冒险完全在线实施项目。

更多

德国高校推广

English-taught Master Programmes in Green and Information Technologies

Study innovative, future- and practice-oriented engineering Master’s programmes in central Germany!

更多

Engineer Your Future for Success!

Fully English-Taught B.Sc. in Mechanical Engineering (International) in Germany’s Engineering Hub Karlsruhe.

更多

Chemical Sciences – Master of Science

Are you interested in deepening your knowledge in catalysis, smart materials design, biochemistry, and simulation in chemistry? Then apply for this two-year, English-taught MSc program!

更多

Truly international – Study at ESB Business School!

Do you want to study in the heart of Germany, Europe’s strongest and most dynamic economy? Come to ESB Business School at Reutlingen University!

更多
1/4

显示联系和其他信息