在中国留学、研究与教学

Reisterrassen in der chinesischen Provinz Guangxi
© iStockphoto

您想要在中国学习,研究,教书,做实习或者学习语言吗?在以下页面您可以找到相关信息。

Pavillon auf dem Jufeng Trail des Laoshan-Bergs in China

关于中国

关于学者、高校教师及专家居留的奖学金项目,高校课程及科学研究合作在中国的信息以及其他在中国特定的信息请看这里。

更多信息在daad.de网页(德语)

在远东地区的一年交换生活

DAAD北京代表处与在中国各地学习的留学生对话,了解他们在中国的学习经历。目前,所有DAAD奖学金获得者都在中国大学以线上形式学习。

更多

日耳曼语言文学

在日耳曼语言学中教授的语言和文化技能推动了高校间的流动与对话。日耳曼语言学专业毕业生在政治、科学和经济领域承担着重要的媒介作用。DAAD通过派驻德语讲师到当地保障当地高水平的德语教学。

更多
Logo der Webseite Studieren weltweit

全球研究

国际经验是广受欢迎的。为了让年轻人更明确留居国外的好处,要从提议“全球研究---尽情体验吧”开始。

更多信息在daad.de网页(德语)
Icon eines weißen Datenblatts auf blauem Grund

中国高等教育体制分析与DAAD活动概述

您将在下面找到有关高等教育和科学研究系统的综合统计数据,信息和分析,以及当地DAAD活动的概述。

德国高校推广

The German Chancellor Fellowship for tomorrow's leaders

The German Chancellor Fellowship for tomorrow's leaders Take the next career step in Germany: To apply for a German Chancellor Fellowship of the Humboldt Foundation, develop your own project idea and...

更多

Study in Berlin – Summer and Winter

FUBiS is an intensive academic program of Freie Universität Berlin through which students can earn credits. Sessions run for 3 to 6 weeks taking place in summer and winter.

更多

在德国排名第一#的慕尼黑工业大学(TUM)新加坡校区学习

我们与亚洲顶尖大学合作提供硕士学位课程,TUM Asia的学生有机会在新加坡蓬勃发展的经济格局中将德国工程与亚洲相关性相结合。

更多

MBA & Engineering in Life Science Management Programme

Internationally accredited MBA&E providing life science expertise required in leaders of the future combining comprehensive, industry-specific knowledge and management skills.

更多

Boost your career with the International Master‘s in Project Managemen...

Boost your career. Acquire a German Master’s degree in Data Science & Project Management. Join us at HTW Berlin – On Campus or Online!

更多
1/5

显示联系和其他信息