在线咨询会 - 在德国学习和就业

时间:2020年12月9日~10日  20:00 – 22:00 p.m.

德国学术交流中心(DAAD)诚邀您参加12月9日~10日20:00至22:00举办的关于在德国学习和就业的在线咨询会,与传统的教育展不同,只要您可以上网,就可以与10所德国大学的老师在线上交流,直接向老师提问,了解该大学的详细信息及学业结束后的就业情况。

今年,新冠疫情来袭,国际交流、学生学者的流动性也受到了影响。然而,国际交流仍然是未来世界的重要支柱,因此,德国将继续作为一个开放的国家,欢迎来自世界各地的学生。

报名参加本次DAAD组织举办的在线咨询会,你将有机会聆听德国大学的讲座;与大学老师进行交流;此外,了解在德求职信息。

第一天

2020年12月9日 | 20:00 – 22:00 GMT+8

  1. 各德国大学进行学校相关介绍
  2. DAAD老师介绍 “在德国学习” ,提供留学德国相关信息

以下为参加12月9日在线咨询会的院校

第二天

2020年12月10日 | 20:00 – 22:00 GMT+8

  1. 各德国大学进行学校相关介绍
  2. 介绍 “在德国就业”, 提供在德求职相关信息

以下为参加12月10日在线咨询会的院校

我们期待您的参与!

感兴趣的学生和家长可通过以下链接报名参加:

www.study-in-germany.de/OnlineInfoSession#11

注:报名成功后会收到系统自动发送的确认邮件,需要在邮件中点击确认才正式报名成功。

德国高校推广

Engineer Your Future for Success!

Fully English-Taught B.Sc. in Mechanical Engineering (International) in Germany’s Engineering Hub Karlsruhe.

更多

Truly international – Study at ESB Business School!

Do you want to study in the heart of Germany, Europe’s strongest and most dynamic economy? Come to ESB Business School at Reutlingen University!

更多

Chemical Sciences – Master of Science

Are you interested in deepening your knowledge in catalysis, smart materials design, biochemistry, and simulation in chemistry? Then apply for this two-year, English-taught MSc program!

更多

English-taught Master Programmes in Green and Information Technologies

Study innovative, future- and practice-oriented engineering Master’s programmes in central Germany!

更多
1/4

显示联系和其他信息